Söndag kväll och....

Tankarna är i full rullning !

Det var ju inte direkt igår man skrev något här (förutom det förra inlägget, det var en ren inpulsskrivning då jag var så fruktasvärt arg) och mycket har väll hänt på senare dar ;o.
Men vad och varför tänker jag egentligen inte dra upp här för folk har inte emd det och göra, hade gärna dragit HISTORIER för er om vad det finns för olika slags människor i vår värld, synd bara att folk kommer känna sig träffade :) !



pratade med en kompis för någon dag sedan då personen frågade hur jag mådde för det var ett tag sedan vi hörde ifrån varandra (förståligt).
vi bor ett ex antal mil ifrån varandra, både jobbar som galningar ibland och har nog helt enkelt tappat kontakten dem senaste åren.. tyvärr måste jag säga men shit happens, life goes on !
Men för att komma till saken så sa jag till personen i fråga att det spelar ingen roll hur jag mår, det blir bättre så småningom. Då sa hon/han en sak till mig som jag länge funderat över vad det EGENTLIGEN betyder för mänskligheten...
"jag finns där för dig när du behöver mig, bara ring eller något för jag vill finnas för dig i alla lägen"

För mig har dem där orden börjat betyda SÅÅÅÅÅÅ LITE för mig då alla går runt och säger det dag som natt, jämt och ständigt. men säg mig, vart i hel**te finns dem där 20 människorna, som kan säga det till en hela tiden, när det väl behövs ? när jag väl verkligen behöver dem ?
Dem finns fan inte någon stans.. är man en så kallad äkta vän och säger att man vill "finnas där" för mig så bör man se skillnaden på när jag mår bra eller om där är något som inte stämmer...
Så, knappt en lönt att säga dem orden till mig, dem är så nergrävda ändå :) !

Nej folk, nu blir det sängen, upp extra tidigt imorgon och duscha sen bär det av till jobbet :)
puss och kram
//Malin

Du är en fitta i mina ögon !!

Allting gick så snabbt, du kom, du försvann, vi hittade tillbaka och nu är du borta. Tiden går fort, saker förändras och det är både på det bra och dåliga sättet. Förstår inte vad du är ute efter, vad tjänar du på detta ? Är jag verkligen så dum och korkad i dina ögon ? Men snälla, SÄG DET FÖRFAN TILL MIG DÅ !! Är trött på allt detta hattandet hit och dit, är trött på livet i allmänhet med allt detta runt om mig. Jag orkar inte mer, jag är uppriven och jag faller, snart allt för hårt.

RSS 2.0