den där lilla känslan... säger allt för mycket.

Sitter ännu en gång hemma, för en gång skull !
Hur svårt det än är att medge så måste jag göra det. Jag sitter här hemma, det är tomt och tyst, här är inga skämt, inga katter man kan kela med hela tiden, här är ingen att prata med på det sättet som jag har med er andra där i mitt andra hem. Det är så helt sinnessjukt så mycket man kan känna sig nere bara för att man inte är nära det man älskar mest av allt just nu.
Klart jag älskar mina föräldrar också, men det är inte alls samma sak längre. Jag är inte 10 längre, jag måste få göra mina egna val här i livet.
Klart jag älskar dig också, men du måste göra detta för ditt bästa.



Ska jag tro på dem orden du säger till mig ?
Kan du inte alltid vara samma människa i så fall ?
Ja, jag älskar dig för den du är och det vet du om, men gör du detsamma ?
Iaf, idag har varit en fullspäckad dag.
Har varit och gjort pass idag, vad allt ska vara tekniskt idag. Fingeravtryck och grejor ;o.
Sen har jag varit och lämnat in sladden som jag fick igår till min dator (fungerade inte som vanligt), efter att den andra BRÄNT sönder. Tillslut tog dem hela datorn då det inte går att göra vid den så dem skulle skicka iväg den och kolla läget om det går att få en kompensation då det är tillverkaren på Universalsladden som har orsakat att jag inte kan använda den alls !
Sen som grädden på moset var jag och bytte upp mig till en iPhone 4 !!! ;D wiiiiiiiiie.
Eller jaa, det är det egentligen inte då den inte fungerar korrekt än, den pantade försäljaren glömde att aktivera mitt nya Micro-Sim så att det får snällt vänta till jag har tid igen.
snälla, låt tiden gå fort, låt allt bara fara iväg för jag kan inte bärja mig längra.
Jag saknar, jag längtar. <3

Nu säger denna damen Godnatt iaf, ska upp 5 imorgon då jobbet väntar mig kl 6.00 - 16.00 :/..
//Malin

det går allt för långt mellan stunderna !

Hej !
Sitter just nu HEMMA, har ätit med mamma och pappa och bara tagit det lugnt.
Det är skönt att träffa dem, får prata lite även omd et bara är dem där korta stunderna. Den ena sitter vid datorn, den andra framför tv:n. Vi har inte allt för mycket att prata om kan jag ju lova vilket känns tråkigt men man har vant sig ;p ! HAHHA
Denna fick jag av min syster för ett tag sedan. Nu när jag ser den, nu när jag tänker på henne så är dem orden verkligen sanna. Jag älskar henne, även om hon inte förstår det. . . .
där är något där inne som saknas, där är något som känns konsitgt.
Det känns tomt att sitta här utan er, att sitta här helt själv.
Jag vill inte känna den känslan, men jag är lycklig för jag har dig i mina tankar !

// Malin

Det finns en värld.

Hej.
Det har varit rätt mycket nu i helgen, jag har inte orkat skriva, har inget att skriva om.
Det har varit ännu en underbar helg med massa galenskaper, bra sällskap och allt vad det tillhör när man planerar en helg som den har varit :).
I fredags blev det att ta det lugnt och bar umgås och i lördags blev det fest med glädje, lite tårar och allt annat som kan tillkomma när saker och ting går som dem går ;o !



Jag har iaf inte dött än ska jag lova er, jag lever och mår bra.
Just nu är jag en lycklig person, saker och ting går rätt just nu, dem går som jag vill.
Iaf till och från och just nu känns det så underbart bra, jag är så glad att saker och ting har löst sig och jag känner att det är dett jag vill ha, det jag har längtat efter och saknat :)

"jag förstår inte vart det vi hade tagit vägen, det försvann ut i vinden"

//Malin

It´s nice to get up in the morning !

Dem säger att det är skönt att gå upp på morgonen och ibland kan jag hålla med om att det är det, just idag är det är sån dag.
Det är skönt att gå upp, alla vaknar på rött sida och är pigga och glada :)
Känner på mig att denna dagen kommer gå fort, denna dagen kommer bli bra.
Snart ska jag käka frulle sen blir det till att klä på sig och lite så innan Sara (älskade vännen) kommer och hämtar mig för en lite roadtrip till Rusta i Helsingborg.
Fast nu blev det ändrade planer bara för jag sitter och skriver. Ska nog ta bussen ut till Sara först då hon har 2 Polacker hos sig som håller på att fixa och dona, så hon vill inte lämna dem själva.

Annars vetefan vad som händer idag, det blir en överaskning för alla :)
Det bästa är ju att DU kommer hem idag, wiiiie, känner bara ruset i kroppen. HAHAH.

/Malin

Never alone, Always alone.

Sitter här i mörkret hos emma och andy, som just nu inte är hemma :)
Allt har kännts så kontisgt idag och känner att där är något galet som kommer hände, eller något som bara vill ut ur mig. Frågan är bara vad det kunde vara.
Jag har en oro i kroppen som säger att jag ska bara ta det lugnt, en konstig känsla i magen och jag vill bara sova hela dagen, bar agräva ner mig under täcket mend et går inte.
Jag har så sjukt mycket att göra egentligen ;o.



Skulle försöka plugga idag men allt eftersom har jag tappat lusten. Jag vet inte vad som hände påvägen, men det kommer nog tillbaka så småningom. Jag måste, så enkelt är det.
Allt ska vara klart imorgon, vilket jag inte vet om jag hinner. Jag ska göra allt jag kan för att allt ska bli bra, för att jag ska nå det jag vill nu, för nu vill jag frammåt. Jag vill inte stå kvar på denna platsen och känna mig nertryckt, vilket jag gör i dem fallen som vissa av er vet om.

Konstiga saker har också hänt idag.
Jag och Andy satt och flippade på FB innan idag, spammade några kompisar och kände oss roade till tusen. Har man inget liv och ingen ork till något annat får man roa sig med det lilla. HAHAH !
Så sorry Tezzan och Stoffe för att ni fick utstå det <3
Sen har något konstigt larm gått här i stan, inte många som vet vad det är för typ av larm och inte alla som har hört det heller. Sägs vara några giftiga utsläpp från tippen eller något där i Industrierna, men det löser säkert sig och nog inget att vara orolig för :)

Nu ska jag nog fixa lite till med allt. så vi får höras
KOM HEM NU <3 <3

//Malin

I just cam to say Hello !

Bloggtorka är vad jag har just nu !
Jag har inte allt för mycket att skriva om, vilket jag gärna hade gjort . Jag älskar att skriva, jag älskar allt det här med att uttrycka sig, men just nu har jag svårt för det.. Säg mig, varför ;o ?



annars är allt okej med mig här borta, på andra sidan datorn :)
Hade världens underbaraste helg som ni säkert förstått, det hände massa roliga, lyckliga och galna saker vilket kan behövas ibland .

Igår var jag i stan med Mamma en runda, klippte mig och klippte rätt mycket på håret. Det är KORT nu och känns som jag inte har något hår kvar längre :( ! men vafaaan, det behövdes, nu är allt det slitna snart borta och det är väll då man ska slinga det och hålla på ;d ?
Vi får allt se vad som händer med detta trista och förbaskade håret.
Till saken så var jag och mamma senare och fikade en runda med pappa, då det blev mycket snack om en resa ! hela magen bara pirrar av tanken på att åka någon stans, bara dra bort ett tag... :)
Kommer dock inte vara lätt, det är svårt som det är nu att vara åtskiljda i 5 dagar, hur ska jag klara fler dagar om jag ska bort ;o ? HAHHAHA ! nej mend et löser sig säkert..
Så vart blir det, några bra resmålstips kanske ??

Nu ska emma och jag se på Sjunde Himmlen, sen blir det kanske Lödde med mamma och pappa, så klart hänger kanske Andy och Emma med :)
Nya skor står på inköpslistan

//Malin

It´s late and i can´t get no sleep.

Nattuggla tror jag man kan kalla mig ibland :)
Idag blir jag inte allt för jätte långvarig, ska bara sitta uppe till lite över 12 och se hur mycket lön jag får nu såhär 2 veckor försent ;D ! HAHHA.

Har också precis käkat en god middag :)
Lite knasiga vårrullar med Pasta och vitlöksbröd till det. GOTTGOTT :) hihih.. <3



Jag har fan inte mycket vättigt att skriva idag märker jag ;o ?
Imorgon blir det stan med mamma, klippa mig och lite sånt :)
men men, ska försöka sova sen, på min kudde och i min soffa .

//Malin

Malin är på BRA HUMÖR ! ;D

Jag hade en förjävla kul kväll igår :) !
Jag måste ju säga tack till alla er som var med, Emma, Andy, Stoffe, Sebban, Sandra, Erik, Linn, Kim och Amalia och jag tror inte jag har glöm någon nu .
Det var så sjukt roligt och det är sånna kvällar som behövs lite då och då. så TACK <3
Dock så fick jag lite flipp igår, hade varit hemma och lämnat sebban igår så var jag skit trött sen när jag kom hem igen så började jag städa undan ganska mycket grejor .. HHAHA ! bara gick och plockade en hel del och kände mig allt för pigg igen. !



Idag har det varit en riktig mysig dag :)
Bara massa slöande med film och pizza, med mysigt folk. Det är sånna dagar som också uppskattas, väldigt mysigt och lugnt :)

yes yes, i´m gonna miss you verrrrrry much.. Men jag tar det för jag vet att du måste göra det du måste <3

//Malin

OMG !!

Tjenare !
HAHAH.

Sitter som vanligt hemma hos Emma och Andy och myser :)
Musiken är på hög volym och just nu duschar dem två puckona och sen är den fan i mej min tur .
Min dator dampar till tusen och jag pallar inte mer, slänger den snart i väggen asså ;o

Ikväll blir det roligheter till Tusen !
Det är ett AfterSki tema i Landskrona idag, så alla krogar har redan börjat festa satan med livemusik och grejor.. Känns som man missar en del för fan vad roligt det var och gå och titta på dem där människorna, ser ut som korkade, fulla idioter hela högen........... REDAN !
Hur ska denna kvällen sluta för dem ;p ?

Nu ska jag iaf in i duschen, kommer mer sen.

//Malin

GRATTIS SYSTER ! <3

JAG MÅR HON LEVA, JAG MÅR HON LEVA, JAG MÅR HON LEVA UT I 100 DAR.
Idag fyller (som ni kanske märkt) min syster hela 27 gamla år ;o. Förlåt Anna, men det är ju sant. Vi börjar bli gammla lite till mans allihop.



Anna, Älskade syster.
Min ända syster, den systern jag aldrig ångrar att jag har.
Du är värdefull i mina ögon, du betyder mycket för mig här i livet !
Det syns inte alltid hur mycket jag älskar dig, jag säger det itne tillräckligt, jag visar nästan aldrig det men någonstans där inne sitter det, någon stans där inne hos dig vet du att jag gör det.
Du är en syster jag kan dela med mig mycket till, du är en syster man kan prata med.
Vi hade inte det såhär förr, men dem senaste 2-3 åren har allt varit så annorlunda, jag älskar det och skulle inte vilja byta ut det mot något.

TACK FÖR ATT DU ÄR MIN SYSTER OCH GRATTIS PÅ DIN DAG. <3 <3 <3

what you don´t understand it´s i do anything for you..

Godmorgon.
Måste säga att jag varit uppe med tuppen idag, kl 05.20 ringde Andys klocka en sista gång och då började man vakna till liv. Pigg och glad efter några timmars sömn, inte jätte skön sömn men den dög bättre än igår :)
Emma har precis stuckit till skolan och här sitter jag med musiken på nästan högsta och inväntar pappa om en timme, ca. Då bär det av från detta stället ett tag, inte för att jag vill lämna emma och alla andra utan bara för att det skulle vara skönt att komma bort . TA MIG UTOMLANDS, NUUUUUUU ! TACK.



Jag saknar dem tiderna när man var så liten, kunde knappt gå, bara kröp runt där och kände sig lycklig för minsta lilla man fick tag i eller något.
Än idag är det egentligen så lite som ska göra en lycklig men dock är det större saker.

Hade jag bara vetat att du utnyttjade en människa som du gjorde, jag har insett nu att det inte bara var mig du spelade runt med. Är jag den sista ?
Är jag den som kommer sätta ner fotet och visa att jag inte tållerar det ?
Ja vem vet vad som kommer hända framöver.
En sak ska DU har riktigt klart för dig, du kan glömma bort mig om du ska behandla människor så som du gör, du kan glömma att jag jobbat röven av mig för att få detta i bakhuvudet.

//Malin

This is my life.

Det är snart dags att ge sig iväg till jobb då och känns bra :)
Men förstå att detta är mitt liv, jag väljer mina vägar.. HAR DU PROBLEM MED DET SÅ LÅT MIG VARA ?
jag lever mitt liv nu, du ditt och så förblir det så länge man inte kan växa upp och inse vad som än händer så betyder man något för varandra :)
jag visste det skulle bli skit, men jag tar det, det är lugnt :)
takc och hej....
/malin.

"vem ska stoppa dina steg från att gå till mig ?"

Godmorgon/godmiddag :) !
Igår blev det inget jobb och orkade verkligen inte skriva en blogg till .
Men det var sjukt kul igår ändå när emma kom hem från skolan.
Hon satt och kollade på sina Globala klasskamrater som just nu är i Indien och vill/försöker hjälpa dem till en bättre miljö med elstolpar och sånt.
Efter att Emma då läst deras "blogg" om hur första veckan varit där nere och vad dem har gjort och varit med om, kom vi in på ett samtalsämne vi nog inte skulle kommit in på ;p
Det blev en LIVLIG diskution mellan mig och Emma där, i ca 2 timmar, om allt mellan jämställdhet i världen, i sverige och allt sånt. Jämförelser mellan mannen och kvinnan, hur vi lever olika på våra löner, skatter och allt runt det. Det blev en djup diskution. Vi har olika åsikter hon och jag, det får man ju ha och tillslut hamnade vi på samma spår båda två :).
Men en fråga: Hur kan VI "normala" människor, som inte jobbar med att förbättra världen, hjälpa till att skapa ett bättre samhälle ?
Tacksam för svar. !!!



Måste ju säga att min Mor är allt för söt !
Hade hon läst detta hade hon nog skällt ut mig för att jag inte kan lägga in en sån bild, men mamma: den bilden är fin och jag har inte många på dig :) <3
Hon går runt i tvättstugan nu och dansar till Pink !!!!!!!!!
Hon säger att livet är underbart, hon är så glad när alla är glada runt om henne och allt möjligt. Just nu känner jag också livsglädje helt plötsligt när min mor är på sånt humör :) HAHAH !
nu ska jag börja fixa mig, sen blir det jobb 14.15-21.15 :)
//Malin

i wanna dance the night away.

Godmorgon !

Att den där satans förkylningen aldrig kan släppa ordentligt så man kan känna sig helt pigg någon gång ;o
Näsan är stopp och jag bara hostar ... Men men, denna gången ska jag inte klaga, har iaf inte ont någonstans.

Var som vanligt vaken imorse när Andy stack till jobbet, sen somnade både jag och emma om en stund innan det var dags för henne att bege sig till skolan :) HON ÄR SÅÅÅÅ DUKTIG NU, ÄR STOLT ÖVER HENNE <3
Efter emma gick så satte jag igång BB och somnade en lite runda, men där ligger en oro i kroppen som gör att det är svårt att sova, både på nätterna och övriga fall :/



det är dags du börjar vänja dig ifrån mig, det är dags du släpper taget. Jag blir snart 20 och det är snart dags att pröva mina vingar :) jag vet att det inte är lätt alltid, verken från din sida eller ifrån min. men jag lovar både dig och övriga att jag klarar mig. Jag känner att det snart är dags, det är dags att röra på mig och göra det jag vill. Den känslan jag har idag är enorm, enorm av saknad men ändå någon trygghet på ett sätt.
fungerar det som både du och jag vill så vet jag att vi lyckas i längden, vi får inte ge upp.. Motgångarna kommer vara många, folk kommer spy över oss men jag vet att en dag kommer allt bli bra.

pappa - du ska veta att jag lyckats. jag vet att innerst inne är det detta du vill.
mormor - du som alltid ser mig, ser jag inte lycklig ut i dessa stunder ? det är en otrolig saknad efter dig men ser duu, jag klarar mig. du finns där på min axel var dag, var natt och alltid framöver, det kallar jag trygghet :)

men människor, nu ska jag hoppa in i duschen och invänta emma som kommer hem om 1½ timme :) ska kramas med henne, ska förklara hur stor del hon är i mitt liv. DET ÄR SJUKT.
Blir kanske (förhoppningsvis) jobb senare.

//Malin

"Fått en flaska i huvudet" - ARG.

Att det kan vara så fruktansvärt svårt att förstå att jag behöver min lön ?
Jag har som normala människor en hyra att betala, räkningar som ska in och allt annat som man bara får påminnelser på hela tiden.

Bara för jag sitter här och är arg så ringder dem och säger att min lön kommer in på måndag, känns det bra eller....? JAAAAAAA !
bara till att hoppas på att allt annat löser sig också nu :)

// Malin

Kvinnornas dag !!

Hejhej.
Idag är det kvinnornas dag :) Idag gäller det att vi kvinnor står på oss och visar var skåpen ska stå till alla killar där ute som ser ner på oss :) idag är det deras tur att stå vid vår sida, göra vad vi ber dem om och inte ett ända gnällande ska där vara.. HAHA !
Nej riktigt så är det inte..
men man kan ju se på det såhär... Vi har en dag, idag, som verkligen är vår dag. Vad har killarna ?
Har dem alla andra 364 dagar eller ingen alls ?



Idag känner jag mig såhär men ändå inte.. vet inte vad som pågår :)
Saknar dock mitt blonda hår lite och det ligger en funderare på om det ska komma tillbaka eller vad det ska just nu, men snälla hjälp mig... BRUNETT ELLER BLOND ????

Nu ska jag fortsätta med allt här, pluggande, tvättande, funderingar och allt.
Telen är typ avstängd idag då jag har jätte mycket problem med den....:(

//Malin.

"stirrar på kortet av oss"

Det har varit lite till och från med allt idag :)
Måste ju säga att nuförtiden är det mycket känslor och tankar som bara flyger runt och är vilse, dem hittar inte hem dit dem ska riktigt.

Många säger att jag vågar, jag är stenhård, jag är inte rädd för något osv....
Men en sak, känner ni verkligen den rätta Malin Jacobsson ?!
Jag är rädd för många saker här i livet, här i världen.. Bara det att jag behåller dem för mig själv oftast.
Jag är rädd för vad framtiden ska visa mig, jag är rädd för vad framtiden har att erbjuda mig. Jag är rädd för att min familj och mina vänner en dag ska lämna mig.
Och dem som påstår att jag är stenhård har jävligt fel, jag låter kanske väldigt kall och elak när jag berättar saker och ting ibland, men det är ärlighet. Jag är en sårbar människa här på jorden, som så småning om bygger upp den där muren som är svår att knäcka. En dag lyckas jag med, det vet jag om och jag bara längtar till den dagen.



Sitter just nu hemma hos Emma och Andy, dock är inte Andy här då han är och äter hos sin pappa men ändå :)
Här känner jag mig trygg, jag känner mig lugn (dock finns där en saknad som inte kommer försvinna på ett tag). Att sitta hemma ger mig inte samma känsla, jo jag älskar min familj över allt annat här i livet men där känns ändå som ett tomrum hemma. Där är liksom något som saknas någonstans.

Imorgon blir det plugg som satan, om jag känner modet till att börja.. Vilket är ett måste egentligen :)

//Malin

I never ever felt like this before.

Jag fryser, det är en konstig känsla i kroppen just nu.
det går mycket tankar i huvudet på Allting just nu, på när min jävla lön ska komma som är försenad, på skolan om hur den kommer gå efter mötet idag och på såååååå mycket mer ;o
Såhär ser min Kursplanering ut just nu.
Läraren som jag var på möte med idag flyttat lite försenade kurser till mig så att jag ska hinna med och sen förklarade han det så mycket lättare än när jag var på intruduktionen för 1 månad sedan.
Tro det eller ej, det är jobbigt med just detta programmet, det är så litet med så stora krav på webbcam, mic och grejor ! Ja, det är en SKOLA ;o.
Men nu jävlar ska jag klara det, jag måste har jag sagt till mig själv...Det finns ingen återvändo i livet, det är nu eller aldrig... då säger jag NU :)
Fick en "pressent" av min syster för ett tag sedan.. har lovat henne en bild här inne så småningom och den kommer men det var iaf en liten magnetbricka där det står
" En syster delar minnen från igår, dagens glädje, och hoppet om morgondagen"

//Malin.

you turning my head up and down

Då var man hemma igen då !
Jag förstår inte vad som egentligen är problemet på min front ?
Det gick inte många minuter innan allting bara flö på mig, är det saknaden ?!
det finns människor här på jorden som betyder så sjukt mycket, dem måste bara komma på det.
Många av er vet vilka ni är men dem som inte vet vem kan ju allti fundera lite extra.
Sen vissa kan ju ta och fundera på om dem är mina vänner på riktigt eller vad som händer och sker...
Godnatt
/malin.

Written in the stars.

Söndag idag, fan vad allt har gått fort. Det har gått allt för fort måste jag säga, vill bara stanna tiden ibland och ta tillvara på det som finns men samtidigt vill jag bara spola fram tiden och se vart framtiden leder mig.
Jag hade gärna velat spå den så jag fick reda på saker och ting, som just nu känns kaos men samtidigt, vad har man då att vänta på ?.. :)



En gång i tiden så var du den som jag höll kär, den som var min vän i alla lägen och som stöttade mig, jag stöttade dig till 100 %, men säg mig... Vart är du idag ?
Du försvann som ett åskmoln i dimman.
Jag hade förhoppningar som var allt för stora ja och allt annat som en gång vi beslutade.
Jag vet inte vad jag ska tro längre, jag vet itne vad jag ska känna om vårt förflutna, om allt vi sa till varandra under dem 10 åren vi känt varandra.

Men gårdagen är ett problem, dagen är ett problem, morgondagen har en framtid som vilar.
Nej nu måste jag fixa en massa grejor...
Imorgon blir det skolan, möte typ. Har ju itne kommit igång som jag ska och nu ville läraren antingen skiva av mig eller hjälpa mig igång, så vad har man för val :) ?
Jag vill ju komma någon vart, jag vill lyckas med det jag drömmer om... SÅ MALIN FÖRFAN, SÄTT FART PÅ RÖVEN NU !!!!! ;o

// Malin

känslan kommer tillbaka !

Vaknar upp till en helt underbar dag, trodde jag ;o !
Men jag ska inte klaga allt för mycket här inne... VÅREN BÖRJAR JU TITTA FRAM, kan det bli mysigare liksom ?
Jo men vafan, det händer saker hela tiden, vissa roligare och andra tråkigare men har tyvärr börjat vänja mig vid tråkigheter nu.



Men har iaf dem bästa människorna runt om mig just nu, vilket jag är jätte glad för att få ha. Vad mer kan man begära ? Jag älskar er, tack :) <3
Där finns många som betyder mycket men där finns dem som betyder mer än andra, där finns dem jag inte skulle kunna byta ut för några pengar alls och där finns dem som kan ta sig någon stans.

Nu ska jag hoppa in i duschen och bara koppla av en stund.
//Malin.

I´m looking at an angel !

Dagarna går lite upp och ner just nu och det har sina förklaringar lite här och där :)
Men visst måste man få ha sina motgångar lite då och då utan att folk ska hacka på en och säga att man ska rycka upp sig för att jag trycker ner mig själv... FUCK DEM !

Livet just nu, ikväll är helt underbart :)
Kunde inte ens hitta den känslan innan idag, men det tackar jag min faster för...
En människa som alltid förstår mig, som jag alltid kan gråta ut hos och allt, vad vore jag utan dig i mitt liv liksom ;o ?

Just nu sitter jag hemma hos Emma och Andy och har haft en sjukt bra dag/kväll här hos lilla sjuklingen som har haft migrän.. stackare :(
Har ätit god middag (EMMA ÄR EN GUD PÅ ATT LAGA MAT KAN JAG JU TALA OM FÖR ER !) som bestod av väl kryddade och tillagade Kotletter (dock med ben i så dem fick emma skära bort till mig) till det blev det Potatissallad... MUUUMS !



Ska vara lite social nu och se vad som händer här i krokarna, folk är ganska trötta vilket är förståligt när man går upp lite över 5.. Men life is a Bitch, "äru dum eller ?".. HAHHA.

//Malin


Tell me !

Jag vet verken ut eller in just nu som ni kanske har märkt.
Tänkte därför börja med att säga förlåt för att jag lät så sur i förra inlägget, men skönt är det att bara få ut det :)
Säg mig en sak, Är det något som saknas i bloggen ?
Vad skulle jag kunna skriva om mer än vad jag gör ?
Är tacksam för förslag..

Emma, döda mig inte för bilden bara.. tycker den är söt :D ! HAHHA. <3
Nu ska jag dra till denna nöttan och se hur hon mår idag.
älskar henne, och även om det är svårt ibland (igår tex) så är det ett måste att ha sånna stunder som igår.. Det känns inte bra men det sägs ska starka vår relation på alla sätt :) I LOVE YOU :D ! hihi <3
// Malin...

Hallelujah !!

Vet inte, känslorna är blandade idag. Allting är blandat, lite stressigt och såhär på alla håll och kanter känner jag, men det är väll sånt man ska ta sig igenom ?
Att inte människor har mer kompetens än vad dem har när man jobbar med grejor som ni gör är inte ens klokt, jag förstår mig inte på dagens samhälle och vad dem tänker med ;o !
inte nog med det åkte mamma in i morse med händerna, ÅTER IGEN !
Nej nej, dem gör inget... det är inget akutfall................................ VAFAN LIKSOM ???????
skickad vidare till Vårdcentralen och sen får vi se. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DENNA VÅRD HELT ÄRLIGT !
Men jaa, nu ska jag inte gnälla mer, nu ska jag sticka till min underbara faster och snacka skit istället.
Älskar henne, hon är en stor del av mitt hjärta.
// Malin

det var då det, nu är nu !

Igår var inte direkt min lyckligaste dag känner jag..



Mormor skulle nämligen fyllt (90) år igår och det känns som igår hon och jag satt där på Julafton. Men det blir ju 2 år sedan du varit borta snart...
Usch saknaden hänger kvar där.

Men nu sover sömntutorna här, jag ska dra till jobbet så vi får höras senare :)

//Malin

You´re Beautiful.

Har precis varit en runda på golfen och pratat lite med Barbro och så :)
Blir att sticka hem där imorgon och käka goda Våfflor !! WIIIIIIIIIIII ;D.. hahah.
Tankarna är helt borta, dem är försvunna..
Kan inte beskriva mer än såå, har bara en känsla i magen om att något är bra... eller kanske dåligt... Har egentligen ingen aning men det lär vi märka :) !
Nu drar jag till Emma och Andy, tror stoffe hänger på också .
// Malin.

i don´t wanna be the reason why !

det var ett tag sedan detta men jag vet itne varför, har gjort lite annat som har tappat lusten och dels har jag jobbat igår och idag :)
Men jaaa.. det har inte hänt så mycket de senaste dagarna vill jag ju lova.
Jobbar lite från och till nu och det känns skönt, sökt lite jobb idag och det är goa grejor...
Men nu ska jag dra hem, seee ya :) <3

RSS 2.0