I´ll Stand Be you !

Dagens outfit ser i princip ut såhär :)



HA EN UNDERBAR KVÄLL !
Caiooo

Nyårsafton (: !



Vill ju självklart börja med att säga Gott Nytt År, hoppas ni får ett kanon år 2011.
Men frågan är nu, hur ska/har ni spendera/spenderat er nyårsafton ?

Min afton kommer se ut på följande sett;
  • Sovdags nu (13.20).
  • Vakna till liv vid 17.00 ungefär.
  • Sen är det middags som gäller med familjen.
Middagen består idag av en härlig ungsgratinerad Fläskfilé som ska vara baconlindad. Runt om det ska där ligga champinoner och broccoli.
Till det serveras hasselbackspotatis och B-sås.
  • Sen blir det faktiskt kortspel som står på schemat en liten stund.
  • Vila
  • Sen är det min tur att Arbeta.
Jag inviger det nya året med jobb.
Förhoppningsvis blir det ändå en underbar kväll och här med önskar jag er ALLA där ute en Underbar afton men familj, vänner och god mat och dryck :)
Invig det nya året med en skål, en puss och massa kärlek.

Hörs senare ikväll, sovdag :)
Ciaoo <3


Whooppiidooo :D



Ett snabbt inlägg nu då !
Jag hoppar försiktigt in i duschen, sen tar jag bussen till systeryster min :) !

Hon ska få smisk om inte maten är klar tills jag kommer, är så sjukt hungrig och så får jag inte äta innan jag kommer dit för jag skulle skynda mig och ungefär komma... NUUUUUUUUU ! HAHAH

Men hörs kanske senare.
Ciaoo .

"Allt kan hända"



HAHAHAHAH ! KRÄKEVA .. hon är bara fan så jävla klockrent.. Att en sån sak händer i direktsändning är nog 1/1000000, men hon har ju rätt om att det blev tittarrekord tillslut .
Det är ju bara 5 113 308 människor som sett klippet, snacka om mer än halva svenska befolkningen ;o !

Ja usch ja !
Nu ska jag säga er en sak... Listan som jag hållt på med ett tag nu är slut, den avslutade jag igår såhär lagom 2 dagar innan det nya året :)
Så nu är det upp till mig själv att känna glöden i bloggandet.

Usch ja, men mer senare !
Ciaoo <3

Dag 15 - "Något jag ångrar jag gjort 2010"

finns många saker jag ångrar jag gjort 2010 ;o
och nu måste man påminnas om dem sakerna, dem är tuffa, hårda men sanningen !



Att verkligen tänka igenom dem sakerna igen, saker som hänt 2010 dem är många och verkligen jobbiga. Där finns självklart många bra med och är fler, men när dem dåliga händer är det ju oftast dem man kommer ihåg, tyvärr ;/
Jag ångrar att jag umgåtts med vissa människor och gjort korkade saker med dem, litat på dem men tillslut ska man ju inse det när det är försent !
Jag ångrar att man ska stöta på idioter som får en må skit och bara ska glida på ett bar skidor rakt igenom ens liv och veta allt... Men när man väl inte duger längre är man inte värd mer än 1 öre och dem är samma i mina ögon... Dem är itne värda ett piss, sånna människor sjunker så lågt och kan ta varandra i hand !
Där finns många misstag jag har gjort..
Jag skippade skolan och bara sket i allt totalt, jag har svikit många vänner, har umgåtts med fel folk, har gjort idiotiska grejor, har verkligen sårat folk som betyder något.

FÖRLÅT ! <3

Vem kan stoppa mig...

Så ja.. När ni läser detta sitter jag på jobbet och har börjat min sista natt innan min 2 dagars ledighet smyger sig förbi sådär sakta men säkert. :)
Troligtvis innehåller morgondagen massa mysigheter, jag hoppas på det iaf och tror att allt blir så bara om man planerar.



Säger godnatt till alla er som ska sova inatt, tänk då på mig som jobbar !
Hörs imorgon när jag slutat vid 07.15 :)
Puss

Längtan, det finns ett stort tomrum !



Jag har en längtan, en dröm att uppnå i mitt liv framöver nu..
Som ni kanske vet så ska jag börja plugga, för er som inte vet får ni reda på det nu..
Jag ska som sagt börja plugga nu till våren, börjar på 3 olika kurser av 6 jag sökte. Men det är alltid något, jag är bara så själaglad. kurserna är;
  • Svenska.
  • Engelska.
  • Etik & Livsfrågor.
Nu tror ni säkert en massa konstiga saker som "hur kunde hon få  dåligt betyg i svenska ?".
Jani, sköter man inte skolan som man ska, så blir det lätt såhär. Erkänner klart och tydligt nu att jag inte har skött skolan som jag ska och nu tar jag mina konsikvenser. Jag står här idag med dåliga betyg och med dåliga betyg kommer man ingen värt i livet.
Just därför ser jag så jädra mycket fram emot att Plugga igen, få något att göra, få komma någon värt här i livet, få göra något som jag vill ha en fördjupning i .

Men nu ska jag snart sticka till jobbet, ni får ha det underbart :) <3

Dag 14 - "Ett minne från 2010"

HAHAHAHHA... Jag bara skrattar när jag ser rubriken.
Detta året har jag inte allt för många minnen, det har bestått av jobb, jobb och åter Jobb. Det är det jag går in för nu.. :) Men sen kommer vi till det roligaste.
Tog ju Studenten i sommras, helt sjukt underbart måste jag ju tala om. Dagen, folket, nytänkandet och allt annat som hör till när man slutar skolan.



Här har vi då flaket som vi skulle trängas på typ 12 pers (om inte fler)... Vi var inte allt för många som hjälpte till med detta, men vi få som gjorde det gjorde en Kanon jobb med det och iaf jag blev riktigt nöjd.. Inte allt för glammigt, inte allt för dyrt, inte allt för välsmyckat, inte allt för fint.



Här är några av flickorna som betyder mest för mig..(fotograf är då jag)
Från vänster: Sara nilson, Marina Andersson, CJ, Jonna Henriksson, Linda... Vissa halkar ju bara med på bilder lite halft sådär ibland så fråga mig inte ;P ! HAAHAH
Men jaa... detta är mitt största, bästa och oförglömliga minne från 2010. Nu när detta år lider mot sitt slut passar det ju perfekt att nämna, JAG SAKNAR SKOLAN, JAG SAKNAR TJEJERNA !!

Nu säger denna damen Godnatt, så ses vi och hörs i eftermiddag. <3

"En vanlig dag"

Jag har det bra idá, Jag har det bra idà, ja jag har det bra idà...
Sitter och sjunger lite för mig själv såhär på kvällskvisten, även om jag skrev detta inlägget för typ 2 timmar sedan.

Har haft en bra dag idag, även om det var en aning Kaos..
Säger bara en sak, ALDRIG MER, ALDRIG !!!
Varit på Väla idag, en dag som denna ska jag aldrig mer göra om. Tog ett steg in på Gina och backade ut, ljuger inte om där var 50 människor i kö, ljuger heller inte om där var 100-150 människor inne i den affären samtidigt ;o.
Det var helt sinnessjuk, där sprang man som en yr höna.
Det måste väll också säga lite att där var 25 nr före mig inne på lilla ur & penn idag...Det var sinnessjukt alltihop.

Har med andra ord inte handlat ett skit, jo en ram inne på Ikea och självklart var den inte till mig själv bara för det.
Sen bytte jag klockan jag fick av mamma och pappa i julklapp :)



Nu ligger jag säkerligen i sängen, antingen ser jag film på tv eller så sover jag ;o ! har ju varit en konstig dag detta, sovit 2 timmar på mer än 1 dygn, är genomtrött.
Så imorgon blir det ännu mer shopping.

Sleep tight. <3

Dag 13 - "Något jag saknar"

Att jag saknar Något är väll klart, gör man inte alltid det ?
Att jag saknar Någon är väll klart, gör man inte alltid det ?
Frågan är ju bara vad eller vem...

Ofta har jag tänk på det, jag saknar tiden då man var liten...
  • Inga bekymmer.
  • Ingen press.
  • Inte mycket man förstod.
  • Mamma och pappa hjälpte en med allt.
  • Man fattade inte vem som var äkta/falska vänner, alla var lika duktiga ändå.
  • Så lite kunde få en att gråta.
Idag är ju allt annorlunda, allt är ju så "strikt" och man måste ju vara duktig.
När man var liten körde mamma/pappa en till dagis och man var där, hade inget att oroa sig för och sen hämtade dem en och det var bara till att komma hem och fortsätta att le.
Där har man skillnaden mot dessa tider när man blivit äldre. Idag måste man "ta saker i egna händer", lösa det själv och inse att man är vuxen, man måste tjäna egna pengar och inse att man inte kan leva på sina föräldrar livet ut. Alla bekymmer man har idag ska man ta tag i, läkarbesök, jobbsökandet, körkort... Hela livet ;o !
Det sägs att man ska leva så länge man kan, vara ung så länge det går... Men hur lätt är det när vardagen i vårt samhälle är som den är ? Inget är gratis längre, inte ens att göra sina behov, kostar 5 kronor att gå på toa, en plastpåse kostar 2 kronor, allt blir bara dyrare när man tänker efter !
Ett litet finger på fel ställe fick en att gråta, gör någon en idag så smäller det bara ordentligt !

Nej HEJA BARNDOMEN !!!!

Puss hej !

Dag 12 - "Nära döden upplevelse"

Nu ska jag berätta en historia för er .
Har inte haft "nära döden upplevelser" som många andra men detta var nära nog, riktigt läskigt.



året 2008 var ett bra år på många sätt.. men sluta jäkligt olyckligt.
Min syster bodde hemma hos oss men var bortrest just i november månad.
Jag började på en ny praktikplats där jag då jobbar idag, men kunde endast vara där 2 veckor för sen började helvetet. Jag började blir sjuk, fick bli hemma.. Dagarna gick och jag hade varit sjuk i 5 dagar ungefär och det var då dags för läkarbesök efter att mamma upptäckt att jag inte kunde svälja, fick spotta hela tiden, jag låg isolerad nere i källaren med hur mycket på mig som helst och bara sov, sov och åter sov ! Drack eller åt inget på 3-4 dagar. Det var nog den äckligast känslan just då och som jag hade varit emd om hela mitt liv.
Väl hos doktorn var jag halvt borta med en feber på 40.1, dem tog blodprover och kollade i halsen men mycket mer än en Halsfluss hade jag inte.
Det var bara till att åka hem igen, tryckte i mig tabletter, sov och åter sov där nere i min ensamhet.
Några dagar senare började människor undra vart jag hade tagit vägen då jag inte svarat eller något på ett par dagar. Jag hade ingen ork, ingen lust, kunde inte prata... Jag var helt handlingsförlamad.

Några dagar senare kravlade jag på alla fyra upp för trappan, ifrån min isolering, upp till mamma som precis var påväg till jobbet. Jag var 17 år och då ska man ju klara sig själv, denna dgen var det dock chanslöst.
Jag kravlade mig upp, la mig i soffan där mamma kom och satte sig brevid och pratade med mig, hon gick ut för att hämta tempen och lite tabletter....
När hon kommer tillbaka var jag borta, jag hade tuppat av.
Efter att hon ringt pappa, hon hade ringt Akutmottagningen i Helsingborg så insåg hon att jag hade vaknat.
Tog en temp på mig som resulterade i 41.6 eller liknande, den var inte låg iaf.
Snabbt hemma var pappa och jag hasade mig ut till bilen för en snabb resa till Akuten i Helsingborg då.
Väntan var nog det längsta och plågsammaste i mitt liv, väntan på alla människor som var före mig och skulle ha en undersökning. Alla tittade på mig så konstigt och jag förstod inte varför, jag fattade ingenting där jag stod mitt ute på golvet av Längtan efter en doktor.
1 timme gick och jag kom in, folk släppte före mig, där inne insåg dem också rätt fort att jag inte kunde svälja, jag kunde knappt prata, så ut och ta blodprover var det bästa... bara en kvart senare så kom svaren..
Körtelfeber... Jag hade nästan ingen susning om vad det var, fattade att det hade med körtlarna i halsen att göra just då... men vaa ?
Ajaa, mer än så var det inte.. Det var min närmsta "nära Döden Upplevelse".
Nära nog tycker jag där man legat i drygt 3 veckor utan att röra sig en meter med 41 graders feber..FYFAN !

PUSS !

Dag 11 - "Fula ovaner"

GOD JUL ALLA ! <3





Hade lite tråkigt idag innan jag gick och la mig ;D !

Btw, måste ju säga att jag säkert har många fula ovanor men många av dem vet jag nog inte om själv ;o
Folk märker ju mer utav en än vad man själv gör, har jag en ful ovana när jag pratar ? när jag går ?
pratar jag för mycket ? för otydligt ?
Sånna saker jag inte kan svara på om mig själv som andra bara kan :)

Men några jag vet om är;
  • Rökningen... bad bad bad !
Alla vet vi att det inte är bra, men alla ska vi väll ha någon last... bättre eller sämre ?
  • Jag kan sitta och snacka för mig själv framför datorn.
Nej jag är inte störd, jag bara måste tänka högt på det jag skriver eller gör ;o !
  • Jag kan skratta åt mig själv lika mycket som jag kan skratta åt andra.
Det glädjer egentligen mig när någon skrattar åt mig, då skrattar jag oftast med dem människorna :)
  • MINA LILLFINGRAR...
Har en riktigt konstig vana, ful eller ej det vetefan !.. men som ni ser.. mina lillfingrar, då tänker ni, huh ? lillfinger, vad ?
Jo men det är såhär kära vänner.. Har fått påpekande många gånger av kompisar eller familjen...Att när jag sitter vid datorn och skriver så pekar mina lillfingrar rakt ut i luften och bara sticker ut som 2 antänner ;o ! fråga mig inte varför och på något sätt så har dem det bra där ute och ingen störra användning för dem (y) !

Nu ska jag sova, puss och kram <3

Dag 10 - "Något som är "typiskt" mig"

Där finns så många saker som är typiskt mig tror jag, så är det någon som har något förslag är det bara till att komma med det !



Men saker jag kommer på själv är väll dem lite mer störande sakerna jag oftast får höra från folket runt om mig, inte störande på så vis men som kan gå till överdrift...;
  • Säger ordet "illa" allt för mycket.
  • Jag tar mig själv i sista hand och hjälper gärna vänner och familj omkring först.
  • Jag älskar skadeglädje men när det kommer till mig så hatar jag fok som skrattar när jag slår mig.
  • handlar först tänker efteråt.
Ja mycket mer kommer jag inte på, så några förslag ?
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det jobb hela natten lång.

Dag 9 - "Min första kärlek"


sitter hemma hos syster åter igen, känner mig inte alls bra men det ska väll lösa sig så småningom.
Vi ska snart glo på "Vem kan slå filip och Fredrik - Holmduellen del 2" och bara ha det gött.



Min första kärlek, jag ljuger nog om jag säger att jag inte varit det.. Men så jädra svårt att sätta fingret på min första. Jag har nog mer varit upp över öronen galen i en människa men inte direkt "Kär".
men nog har jag varit kär, men inte i en kille om man säger så.
Den kärleken jag har och alltid kommer lägga mest på är väll min familj och mina vänner..Det är äkta kärlek det måste jag ju tala om. Det är dem jag skulle kunna offra mitt eget liv för, dem jag skulle göra allt för.

Så nu vet ni det, mer skit imorgon, pusss <3

Dag 8 - "Saker jag alltid har med mig"

Som ni ser är det ganska mycket kris med inläggen just nu, syrran flyttade i söndags och har varit där sen dess och sen imorgon börjar man jobba då :)
Men lite inlägg då och då kommer, det lovar jag.. lite tålamod så går allt .



Saker jag alltid har med mig är inte många, det är så beroende på vad jag ska göra.
något som alltid är med är;
  • Plånboken !
  • Mobilen/mobiler !
  • Nyklar !
Sen andra saker jag har med mig lite då och då är väll;
  • Leppsyl
  • vantar (på vintern)
Men annars inget mer måste jag säga :)
Nu har jag packat väskan ytterliggare, alla mediciner och sånt skit är med... Nej jag knarkar inte ... nej nej !

SEE YA <3

"You say you dream of my face but you don't like me"


( Mobba inte bilden, dagen efter igår.)

När ni läser detta så sitter jag troligtvis hemma hos mina syster, som idag har lämnat detta huset igen. Flyttat till sin fina lägenhet idag och jag ska hjälpa henne packa upp :)
Mamma har varit hos henne i eftermiddag och hjälp henne med en del så fint blir här vill jag lova.
Det kommer bli tomt där hemma utan henne och djuren nu, ingen som väcker en på morgonen, ingen som sätter på kaffe när man går upp eller ingen att sitta emd på kvällarna och glo på tv och mysa !... hur kommer detta sluta ;o ?
Usch ja !

Vill också bara säga tack för igår folket, det var grymt roligt...
Men fan asså, vad hände egentligen ?? jag fattade ingenting till slut men roligt hade jag .
Så tack, det var ett bra avslut på detta året för min del.
Puss !

Dag 7 - "Min första kyss"

Oj Oj Oj !
Ska jag verkligen avslöja så mycket om mig själv ;o ?
Jag minns den som igår måste jag säga, det var en helt sjuk situation men roligt ändå. Det hände mycket på den tiden när man var 10-11 där någon stans ... Visste inte ett skit om något och livet var en dans på rosor.



Tror jag var 11 eller något sånt.. vi var många som satt uppe på ett "loft" eller vad man nu ska kalla det, uppe vid vattentornets dagis.
Alla satte sig längs väggarna och allt snack började, vi satt där ett bra tag och bara snackade en massa skit rent ut sagt. Till någon dum jävel kom på att en människa skulle gå och kyssa en tjej, vem han ville. Jag var som sagt inte så gammal då, fattade inte mycket och var oftast med äldre folk än mig själv. Det var ju coolt på den tiden (y).
Du tittade på mig, frågade om du fick kyssa mig, satte dig på huk framför mig och börjde dig fram och tillslut visste jag inte vad som hände.. Allt gick så fort, men där satt man...Överlycklig rent ut sagt när du kollade in i mina ögon där du satt brevid mig.
HAHAH ! usch jaa. Detta var dem dumma tiderna, vem och vilka som var med då och gjorde detta ska man ju inte ens gå in på i detalj !
Hade jag velat hade jag kunnat berätta en hel historia om detta, men det känns inte så bra och inte så nödvändigt för alla att veta. Detta var dock min första, en stund som man nog sällan glömmer, dock önskar jag att det var med en annan människa... Shit happens :) !

puss.

Dag 6 - "En perfekt dag för mig"



Hur en perfekt dag för mig skulle vara är inte det mest lättaste, inte detta heller vill jag ju säga ! Finns så många sett en dag kan vara perfekt på för mig :)

En perfekt dag skulle nog vara när jag får vara med nära och kära, min familj och mina vänner. Skratta och ha kul med dem hela dagen, hitta på en massa konstigheter och bara ha roligt.
En dag, behöver inte vara välplanerad, som det ska hända mycket saker på, en dag med som kan avslutas med en galen kväll med många vänner på en fest eller en myskväll med en film, spelar ingen roll.
Så länge jag får vara med dem jag älskar så kan nog inget gå fel, inte mycket iaf !

Kommer det sen något såhär oväntat tråkigt så är dagen förstörd.
Men sånt händer inte, right ;) ?

puss


Dag 5 - "Mina drömmar"



Inte världen vackraste bild då jag är typ osminkad, och håret bara uppsatt !
Men vill iaf säga med hjälp av denna bilden att jag färgat håret... IGEN ;o.
Mörkare än normalt, ljusare slingor (som inte syns) !...




usch vad jobbigt detta är... min drömmar ;o har jag någora ?
Njaa jag tar väll dagen mest som den kommer just nu. Men någon gång i livet skulle jag nog vilja få orken att plugga, snackar högskola då !
börjar plugga på komvux nu i januari så en bit på vägen är jag iaf :)

Annars har jag inte så stora mål och drömmar i mitt liv just nu, mest tankelöst och tråkigt :) !
Har alltid tänk på sjukgymnast eller liknande, men det kräver en del. Vi får allt se vart det leder i framtiden, tar som sagt en dag i taget och ser åt vilket håll livet bär mig.

puss !

Dag 4 - "Mina Vänner"

Måste börja med att säga.. FÖRLÅÅÅÅT !
Jag har inte skrivit det här på några dagar nu, jag har inte suttit här så mycket... Har haft andra planer nu, men jag lovar en skärpning...

Folk säger att man ska älska sina nära och kära, det gör jag absolut också :)
"bättre att ha få äkta vänner, en många idioter".. Det stämmer så bra, jag trivs med mina äkta vänner, dem som verkligen betyder något för mig.. Ska jag ta upp dem här blir det ju en bok förfan ;o !
Men många vet vem dem är när dem väl tänker efter..



Michelle Trede; finns så mycket jag skulle kunna skriva om dig. Vi har våra stunder då vi inte går ihopa, men alla har väll sådanna ? vi blir oftast sams då vi skulle kunna mörda varandra..
Vi har bott tillsammans i 6 veckor och överlevde, vi har setts i princip var dag i lite mer än 6 år. Kan du förstå hur länge detta är ;o ? men jag ångrar inte en sekund i din närhet. Jag älskar dig för den du är, jag älskar dig för hur du är mot mig, jag älskar dig överlag..Du är som den lillasyster jag aldrig fick, love you big time ! . <3


En jätte gammal bild jag vet ;D !
Emma "tuss" Roos; Finns mycket om dig med.. vi har känt varandra sen jag var 11 och du 12. det är många år nu, men vi har också haft våra stunder.. har inte träffats på två år där ett tag efter dumheterna, men nu är det du och jag igen.. Jag är så glad att ha dig vid min sida, natt som dag.. Jag är glad för din skull att du är lycklig tillsammans med Andy. Du är en underbar människa, tack för alla år, fler ska det bli.. <3 <3



Sara Nilson; Vi har itne känt varandra mer än 1 år ungefär.. Men du är en människa som finns för en i vått och torrt, natt som dag. Jag älskar dig för den du är och stöttar dig vid vart val du väljer. Jag finns för dig gumman och tar för detta året, med en massa underbara stunder, skratt och gråt. ta mig tillbaka till STUDENTEN !
LOVE YOU <3

Men jaa.. där finns många, jag skulle kunna göra många liknande såhär. Har itne riktigt tid eller ork just nu. Men är det någon som känner att jag missat dem så är det väll klart jag kan slänga upp ett inlägg på dem också.
Nu ska jag dra iväg till jobbet, så ha en underbar dag så kommer där nog ett inlägg ikväll :) ! PUSSAR <3

Dag 3 - "Mina syskon"


Fredrik i mitten, jag i hans knä (den minsta skiten) och min syster till höger i bild, med händerna på knäet :) !

Det är syskondagen idag :)
Vad jag kan säga om mina syskon är väll egentligen mycket !
Vi är tre helt olika människor till sättet att vara.

Min bror, idag 30 år, börjar bli gammal juu ! skiljer 11 år mellan oss och som ni kanske förstå har vi inte allt för mycket gemensamt då, men jag älskar honom ändå !
Han och jag har alltid kommit överens, visst alla syskon smågnabbar väll på varandra men vi har aldrig haft något stort bråk. Det har alltid varit han och jag, spelat spel när vi var mindre, ibland nätterna långa, golfat tillsammans i alla år. Jag älskar honom, kommer alltid att göra. Tack bror <3

Min syster, idag 26 år, börjar också bli rätt gammal men inte till sättet (a) . Skiljer 7 år mellan oss och vi har då lite mer gemensamt än vad jag och min bror har.
Vi kan snacka på ett annat sätt, vi pratar med varandra, vi kan skratta med varandra och mot varandra, vi bråkar som ingen annan, slåss och håller på, men ändå älskar vi varandra.
Vissa gånger jag har sagt hur mycket jag hatar henne, hur mycket jag önskar mig en ny syster.. "finns 3 för 2 på tradera" HAHA ! nej skämt till sido. Jag älskar henne för den hon är, på Söndag flyttar hon ;( ! hur ska jag klara detta ? vem ska jag nu bråka med ? vem ska jag nu se alla program på tv:n med ? vem ska jag nu krypa ner till och bara vara ? usch jaa..
Men vafan, tanken är jobbigt då hon tar med sig sina två hundar också ;o TOOOOOMT !

Jag älskar mina syskon, kom alltid ihåg det. <3

"All i Need is you"

Måste ju bara säga Tack för en underbar helg !
I fredags var man hemma hos en kompis med några andra och bara kollade på film och hade sällskap, det är en riktigt fredag kväll det vetna (y).. HAHA !
Sen lördagen ska vi inte snacka om, var underbar en stund, sen kom tråkigare grejor men det ordnade upp sig och blev bra igen :)
Var på Nightcup med lilla söta Michelle, var trevligt.. Var första gången så det är alltid trevligt när man kan hitta på något annorlunda. :).
Mamma åkte dock in på sjukan den natten men det är inget jätte allvarligt som tur är.
Men åter hemma idag, skönt är det att se henne levande och kry :).



Men nu ska jag iaf in och duscha, Jobbet väntar kl 16.00 - 21.00 :)
så ha en underbar kväll så skriver jag mer när jag kommer hem .
puss !

Dag 2 - "Det här gör mig Frustrerad".

Tjolahopp :)

Vad som gör mig frustrerad kan vara många saker eller väldigt få, mycket beroende på vilket humör jag är på dag för dag. För alla har vi ju ändå våra dagar då man kan bli petad på och ryka i taket och andra dagar då inget rör en i ryggen, inte sant :) ?


(var ju bara tvungen att ha denna bilden då jag ungefär ser ut såhär när jag inte bryr mig)

Finns självklart många saker jag kan störa mig på hos mig själv med ibland, ibland när inte orken räcker till för att göra något, när jag har planerat något men tycker "äsch, kan göra det imorgon".
Men här är en del iaf:

  • När folk säger emot sig själv, ska göra eller har bestämt en sak, men gör en helt annan.
  • När folk har mycket att säga
men är för fega för att ta det Face to Face.
  • Åsikter som folk har som dem inte kan stå upp för.
Grupptryck är det värsta. 
  • När dagen går åt helvete för planerna inte är som dem skulle.
  • När dem där vännerna säger att dem finns där.
Men när man väl inte är på topp så har dem försvunnit.

Många småsaker, men som kan bli så stora på något sätt ! Finns säkert mycket, mycket mer men jag kommer inte på något just nu .
sovdag, see ya <3

Dag 1, Personlighetsbeskrivning !



Goddag då folket.
Lovade att börja med den där listan, så nu är det gjord :) !
Det är svårare än vad många tror att skriva om sig själv, beskriva vem man själv är som person.
Hade varit lättare om någon annan hade gjort det åt en, men jag ska göra det bästa av detta :)

Jag heter Malin Sofi Jacobsson och är född den11 September 1991. Vilket gör att jag är 19, så närmar mig 20 års åldern och ser fram emot att riktigt komma in i den vuxnare världen :).
Var ju ett tag sedan man hade något smeknamn eller något liknande, det är ju ändå rätt lätt att säga Malin liksom, men för er som har lite jobbigare med det, snälla kalla mig något bra ! Malle eller liknande har det ändå varit annars kommer jag inte på något som jag har gillat, dem andra kan ni ju bara drömma om att jag tar upp här !
Jag bor i den lilla staden Landskrona (gansterhålan) som ligger i Skåne, bara någon enstaka mil från Helingborg, där jag har trivts ganska bra i många år.
Jag bor tillsammans med mina underbara föräldrar, som jag älskar mer än något annat även om dem kan gå en på nerverna ibland :) Min bror har egen lägenhet på ovanvåningen och min syster för tillfället nere i källaren, men hon flyttar ju om exakt en vecka, tomt det kommer bli :(
Om jag skulle beskriva mig själv, så måste det nog bli som en väldigt social person som älskar att lära känna nya människor, är rätt så spontan av mig och vill ALLTID ha något att göra. Är oftast jäkligt glad, visar en utstrålning till människor jag möter. Måste ju också erkänna att jag har en jätte konstig humor som de flesta inte tycker om men skrattar åt bara för att den är så torr ..
Som många andra har jag nog ett jäkligt temperament när jag väl sätter den sidan till, kan vara lätt retad vissa dagar också, men alla har man ju sina dagar då man inte mår helt 100.
Just nu går jag arbetslös, tog studenten i Juni. Har lite timmar då och då jag jobbar, men så rastlös jag kan bli är inte det lätt :).

Jaa, är det mer ni undrar så är det bara till att fråga.. så svårt att skriva om sig själv så det är inte klokt ;o !
HATAR DET... men jaa, det ska göras ibland det med :)
puss <3

Back in the Game !

Hejsan alla..
Som ni ser har jag gjort ett litet uppehåll.
Men är tillbaka nu, känner inte att jag fick inspiration innan när jag inte hade en header, men nu så ! (tack michelle)

Hade tänkt börja lite smått med att göra denna listan som så många andra också gör, ni lär kanske känna mig en aning bättre då och vet vem jag är :)
Börjar ikväll och 15 dagar frammåt !




Dag 1 - Me Myself and I.
Dag 2 - Det här gör mig frustrerad.
Dag 3 - Mina syskon
Dag 4 - Mina vänner
Dag 5 - Mina drömmar
Dag 6 - En perfekt dag för mig
Dag 7 - Min första kyss
Dag 8 - Saker jag alltid har med mig
Dag 9 - Min första kärlek

Dag 10 - Något som är "typiskt" mig
Dag 11 - Fula ovaner
Dag 12 - Nära döden upplevelse
Dag 13 - Något jag saknar
Dag 14 - Ett minne från 2010
Dag 15 - Något jag ångrar jag gjort 2010

RSS 2.0