"Du får passa dig som satan"

"För jag vet vart du bor"

Så ja, då går man in på sin sista jobbehelg nu då, har rätt så stressigt och egentligen inte tid att skriva.. men vafan ;o. hahah ! inte länge sedan jag vaknade och har missat HELA förmiddagen med planer.. fan :/
men det kommer fler tåg och det är mycket som går i rullning för tillfället kan jag lova er där ute, har man inte och göra har man inget liv, men nu under de senaste veckorna har det varit en del saker vilket är så skönt samtidigt som jag är HELT utmattad.



Det går inte att trampa på mig längre, saker och ting har gått för långt och jag tar inte det bara så det är inte ens lönt att försöka :) jag har byggt upp mig själv så pass nu under denna tiden så det finns inte den möjligheten med dem där småsakerna.
Nej men usch, allt är under kontroll nu.

Snart börjas det på riktigt allvar med det där FÖRBANNADE KÖRKORTET ! och massa annat kommer sättas i rullning igen. Det ska bli så underbart. :)

Men jag får ta och skriva mer sen, får göra vid mig till jobb. :)

Emma - du är underbar...<3

// Malin

Besvikelse på Besvikelse.

Näämen TJA !

Jag har värsta attackerna här hemma, förr var jag jätte pepp på allt var roligt heter och nu går bara allt emot mig ! Jag dampar satan för minsta lilla som bara strider i min väg som inte ska göra det.
Det är fan inte ens värt att tänka på, det är inte värt all den energin man lägger på det men USCH vad det sårar egentligen.



Här försöker man och försöker, men allt skiter sig ? det är det vanliga ! HAHHA, snacka om att man vänjer sig vid fel saker.
Men jag ska fan visa er, jag ska fan visa er att det är så mycket bättre utan dem där skitbaggatellerna i mitt liv. USCH FY OCH BLÄÄÄ !

Ikväll blir det Ängelholm med folk, eller jag folk och folk ! det beror ju på vem man pratar om :) Med Emma och Andy iaf, sen får man ju se..........
Besvikelse på Besvikelse dyker upp.. Lärt mig !

PARTYYYYYYYYYYYY. <3

Det har blivit...

Vår Verklighet !

Facebook mina kära vänner, det är vår verklighet idag.
Det är där alla ser vad alla andra gör, vad som händer, vem som bråkar med vem eller vem som är tillsammans med vem osv.
Det var ett litet nätverk från börjarn, nu har det blivit störst i världen.
jag säger inte att Facebook är dåligt eller ger det kritik, inte alls ! men det är VI, vi människor som använder det som egentligen uttrycket står för, facebook... där sägs allt, där skrivs exakt allt.. Hela ens liv är där, har man inte FB tycker folk att man är helt korkad.

jag tycker bara folk ska börja se över vad man skriver där, hur det skrivs eller något. Dem där diskussionerna man är tvungen att ha... vad hände med FACE to FACE ?



"äsch du, vi hörs på fejan" ... HAHAHHA..
"duuu, har du kollat in honom på FB ?"
"kolla Facebook, där står allt om tid och plats"...

jag har länge funderat på just detta.. !
jag är lika dan själv, jag tycker Facebook är bra på så sätt att man får tag på människor på ett helt annat sätt än vad man får annars, dem som är svårnådda vill jag påpeka :p.

nej nu ska det snart bli sängen, ringa tandläkaren och blir NÅGRA tusenlappar fattigare imorgon ...:(

puss och kram. / Malin

RSS 2.0