Vart är vår Värld påväg ;o ?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8005905.ab

Asså detta är väll bara allt för sjukt ?
16 brott som begåtts nu de senaste månaderna....
Nu är det dags att ta tag i detta tycker jag, nu måste här hända något så att barnen, dem äldre och även ALLA ANDRA i vårt samhälle kan gå och leva fritt.. Ska man våga gå och handla mat ? ska man åga ta bussen för att shoppa ? ska man våga sätta sig ner och ta en fika med sina vänner, UTAN ATT BLI BESKJUTEN ?
Neej ! här skjuter vi till höger och vänster och ser vem vi träffar först.. synd om den människan liksom..
Men vem verkar bry sig ?
Nej istället sitter vi och tar tag och hjälper barnen och och dem drabbade nere i Haiti och där nere..
Nu ska ni inte tolka mig fel, tycker visst synd om dem och tycker det är grymt det dem får vara med om medans vissa sitter rika som svin och bara skiter pengar.
Men sen tycker jag ändå att  i lever i ett svensk samhälle som är rent och skogen för dåligt och måste skärpas till... varför inte ta tag i det då och hälpa vårt land i första hand ? Ska vi överleva och få ut något av vår vardag måste vi själva kunna gå säkra, just nu kan man ju tydligen inte det. För man vet inte när man blir beskjuten, när man blir knivhuggen, när någon våldtar en eller något annat !!!!



Människor snälla, se till att gör vårt kära Sverige till ett starkare land för att ge mer kraft oh vilja till andra nr vi själva fått ordning på vårt....:) !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0